Popis:
Nejchutnějšími masy krůty jsou medailonky - dvě malé kuličky nejjemnějšího masa, které se nacházejí u krůty pod páteří. Jsou jednoduché na přípravu pro smažení, ale i pečení. Krůtí maso pochází z České Republiky z farmy Brniště popřípadě z farmy na jižní Moravě.
Balení obsahuje cca: 12 ks
Množství je orientační a může se mírně lišit dle velikosti a množství svaloviny.
Suroviny
- ¼ hrnku olivového oleje
- 2 lžíce citronové šťávy
- 2 stroužky česneku (drcené)
- 1 lžička oregána
- Půl lžičky soli
- 800 g krůtích medajlonků
- Jogurtový dip
- Řecký jogurt 250g
- Čerstvá pažitka 25g
- Sůl, pepř
- Worchesterová omáčka (pár kapek)
- 1 lžička citronová šťáva
Složení:
Čerstvé maso bez kůže,třída jakosti A
Skladujte při teplotě:
-1°C až +4°C