Popis:
Křídlo s kostí, má charakter kuřecího masa, skvělé na pečení. Krůtí maso pochází z České Republiky z farmy Brniště popřípadě z farmy na jižní Moravě.
Balení obsahuje cca: 4 ks
Ingredience:
- 2 krůtí křídla
Marináda na maso:
- 1 lžička japonské pálenky saké
- 1 lžička nastrouhaného čerstvého zázvoru
- 2 lžíce škrobu
Tebasaki omáčka:
- 2 lžíce sojové omáčky
- 2 lžíce saké (japonská pálenka)
- 2 lžíce mirinu (japonské sladké víno)
- 2 lžičky cukru
- 1 lžička nastrouhaného česneku
- 1 lžička nastrouhaného zázvoru
- 0,5 lžičky rýžového octu
- Opražená sezamová semínka
Složení:
Čerstvé maso s kůží,třída jakosti A
Skladujte při teplotě:
-1°C až + 4°C