Popis:
Vykoštěný kus horního krůtího stehna bez kůže s charakterem telecího masa. Kus vhodný pro přípravu řízků, pro pečení nebo přípravu omáček. Krůtí maso pochází z České Republiky z farmy Brniště popřípadě z farmy na jižní Moravě.
Balení obsahuje: 1-2 ks
Množství je orientační a může se mírně lišit dle velikosti a množství svaloviny.
Suroviny
- Krůtí stehenní plátek 2 kg
- 1 Lžíce soli
- 1 Lžíce oregána
- 1 lžička pepře
- 1 lžička rozmarýnu
- Špetka kajenského pepře
- Půl hrnku citronové štávy
- Půl hrnku olivového oleje
- 6 stroužků česneku - rozdrcených
- 3 velké brambory oloupané
- ⅔ hrnku vývaru
Celý recept najdete ZDE
Složení:
Čerstvé maso bez kůže,třída jakosti A
Skladujte při teplotě:
-1°C až +4°C